Revistës Letraro Artistike “OBELISK” Nr. 219, Shtator 2019

www.botimetada.com
Periodike letraro-artistike
Viti XI-të i botimit – Nr.219

Del në datë 15 të çdo muaji.
Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE

Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.
Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it

Nr. llog. Tirana Bank
Lekë: 0130-260249-001
IBAN – AL12 2061 1035 0000 1302 6024 9001
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”

Tiranë 2019

Tirazhi: 500 copë

Përmbajtja:

-Studim
Letërsia epistolare:
Franz Kafka dhe Milena Jesenská
Nga Dr. Silvana Leka

-3 LETRA
NGA FRANZ KAFKA
PËR MILENA JESENSKA-n

-Letërsi Europiane:
Wisława Szymborska

-Tregim i jetuar
“Lej-La”
Nga Sotir Athanasi

-Poezi nga
Nazif Agalliu

-Tregim
Muzikë e vjetër
Nga Faruk Myrtaj

-Fjalë për Pozaet Qosen dhe poezinë e tij
Nga Vangjush Saro

-CIKËL POETIK :
“Dremitja e Lumturisë” Nga
Suela Cenolli Armata

-Nga Botimet”ADA”
MONOGRAFI QË SHPALOS HISTORI E KRENARI!
Nga Pëllumb Gorica

-Cikël poetik nga Mimoza Pulaj