Në treg numri më i fundit i revistës letrare-artistike OBELISK
Obelisk 270
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
Periodike letraro-artistike
Viti XVI-të i botimit – Nr.269
JANAR 2024
Del në datë 15 të çdo muaji.
Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896
Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it
Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 150 lekë), në Kosovë (me çmim 2 euro), e në Greqi (me çmim 2 euro).
“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
Abonimet Europë: 1 vit – 25 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 30 usd+pp.
Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it
Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tiranë 2024
Tirazhi: 250 copë
Në këtë numër:
Çmimet “Obelisk” 2023
-Tregimi i numrit-
PROJEKT LIGJI
JAROSLLAV HASHEK
Përkthyer nga Iliaz Bobaj
NJË TANGO
E HARRUAR nga ARDI OMERI
Nga BRUNILDA ZLLAMI
ROCK’N’ROLL-i,
si nje fenomen arti dhe poezie
Nga GENCI MUCOLLARI
Mjeshtrat në faqet e OBELISK:
A.S.PUSHKIN
VIKTOR HYGO
J.V.GËTE
Cikël poetik nga Hava Muçollari
Cikël poetik nga: FLORA SHABI
ASTRIT LULAJ
Një stuhi e kësaj pranvere
Nga BAJAME HOXHA – ÇELIKU
AFORIZMA
Nga FATBARDHA BIANCA – DUSHAJ
THËNIE NJERËZISH TË SHQUAR
BOTIMET ADA / KATALOGU 2023