Obelisk 229
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
Periodike letraro-artistike
Viti XII-të i botimit – Nr.229
Korrik 2020
Del në datë 15 të çdo muaji.
Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896
Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it
Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).
“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.
Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it
Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tiranë 2020
Tirazhi: 250 copë
NË KËTË NUMËR:
-TROÇ – nga Roland Lushi
-“POSTIERI QIELLOR” I MOIKOM ZEQOS APO POEMA – LABIRINT nga Erget Cenolli
-Cikël poetik nga Iliaz Bobaj
-Tregim-Ujku nga Herman Hese
Perkthyer nga Erion Kristo
-Poemë- Marsh funebër për vdekjen e tokës nga Jules Laforge
Përktheu Erion Muça
-Dy fjalë për një libër të dashur nga Alma Zenellari
-Intervista me Aleksandra PANO:
SHKRIMI KA QENË GJITHMONË HOBI PËR MUA
-POEZI:
-DAVA NIKOLLI
-GERTA BANDILLI
-ERNDA MEDOLLI
-MIMOZA PULAJ
-KUJTIM HAJDARI
-GURALI SPAHILLARI