Shkallët e jetës

Poezi

Autori: Astrit Bulla

 

Botimi i parë: 2021

 

ISBN: 978-9928-326-91-1

Formati : 14x20cm

 

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

 

Përgatiti për botim: Roland Lushi

 

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7

www. botimetada.com

Cel: 068 22 190 16

 

Tiranë, gusht 2021

 

Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA

 

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë

Bulla, Astrit

Shkallët e jetës : poezi / Astrit Bulla. – Tiranë : Ada, 2021

88 f. ; 20 cm.

ISBN 978-9928-326-91-1

1.Letërsia shqipe     2.Poezia

821.18 -1​

 

DY FJALË PËR LEXUESIN

 

Të dashur lexues:

-Ky që po fillojmë sot është fillimi i një rrugëtimi të gjatë në bashkëbisedimin tonë të gjatë i cili sapo ka filluar. Në këtë vëllim poetik kam sjellë pak a shumë pothuajse gjithçka kam parë me sytë e mi dhe kam përjetuar në jetën time. Unë jam një durrsak i thekur, i djegur për Durrësin. U largova nga Durrësi, kur Durrësi vuante nën diktaturën e bandave mafiose, të shpërndara si metaztaza të meduzës kriminale, prandaj unë ju siguroj të dashur lexues që udhotimi im me ju nuk do ndalet këtu. Shtigje të pa shkelura do i shkelim së bashku.

-Ju uroj udhëtim të këndshëm në rrugëtimin tonë magjik në botën e poezisë!

-Ju përshëndes me respekt!

-I juaji Astrit Bulla.

                                                TITI…