Adrian Qerimaj është një muzikant shqiptar, kompozitor, kitarist, këngëtar, autor i teksteve të shumë këngëve, prodhues i instrumenteve muzikorë, si kitara, violina etj. Në krijimtarinë e tij artistike ai ka prekur edhe artin e pikturës. Ka studiuar për kimi dhe në vitin 2016 ka arritur të prodhojë kristalet natyrore në mënyrë artificiale.

Poezia për të është një luks i veçantë, që ai po ia dhuron lexuesve si një parfum shpirtëror dashurie, që nuk e keni provuar më parë.

Ai është djali i violinistit të famshëm shqiptar Ethem QERIMAJ!

 

Titulli: Dashuri shpirtrash

Autor: Adrian Qerimaj

Cel: +355 696593396

 

Kopertina ideuar dhe realizuar nga autori

 

Përgatiti për botim: Roland Lushi

 

ISBN: 978-9928-398-18-5

 

Formati : 14x20cm

 

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

 

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7

www. botimetada.com

Cel: 068 22 190 16

Tiranë, maj 2023

 

Të gjithë librat e botuar te shtëpia botuese ADA gjenden në Biblioteken Kombëtare

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë

 

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë

Qerimaj, Adrian

Dashuri shpirtrash : poezi / Adrian Qerimaj..

– Tiranë : Ada ,2023.

– 112 f. :20cm.

ISBN 978-9928-398-18-5

1.Letërsia shqipe 2.Poezia

821.18 -1