Nga motrat vajza e madhe në një familje me tetë fëmijë.

Rritur në një fshat tradicional të Shqipërisë ku kaloi rininë,  në një fshat të vogel dhe të bukur si  Piluri i Himarës.

Më vonë u largua në emigracion, në kryeqytetin e një shteti tjetër, me qëllim për një jetë më të mirë për familjen e saj.

Tani, me tre fëmijë të rritur dhe shumë vite mërgimi, emocione dhe kujtime… të gjitha me mënyrën e saj e shprehin, POEZITË.

 

Titulli: Me penë shuaj mallin

Autore: Adriana Kongjini Bala

Formati : 14x20cm

Të gjitha të drejtat i takojnë autores

Përgatiti për botim: Roland Lushi

 

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7

www. botimetada.com

Cel: 068 22 190 16

Tiranë, prill 2022

Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA

 

CIP Kataplogimi në botim BK Tiranë 

Kongjini (Bala), Adriana

Me penë shuaj mallin : poezi / Adriana Kongjini (Bala).

– Tiranë : Ada, 2022

228 f. ; 20 cm.

ISBN 978-9928-362-41-4

1.Letërsia shqipe         2.Poezia

821.18 -1