NË TREG NUMRI MË I FUNDIT I REVISTËS LETRARO-ARTISTIKE “OBELISK” Nr. 221

Obelisk 221
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
www.botimetada.com
Periodike letraro-artistike
Viti XI-të i botimit – Nr.221
Nëntor 2019
Del në datë 15 të çdo muaji.

Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896

Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it

Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Cel 069 32 05 343
Tiranë 2019
Tirazhi: 500 copë

Në këtë numër:

-Cikël poetik nga Pirro Loli
David do flasë…
-Libër që tingëllon si jeta e autorit
Nga Roland Lushi
-Cikël poetik nga Dava Nikolli
-Cikël poetik nga Suela Armata (Cenolli)
-Vendi më i bukur në botë është atdheu nga Hysen Kobellari
-Poezi nga Horia Garbea – shqipëruar nga Ardian Kyçyku
-Nga botimet “ADA”
Këngë të reja dashurie…
Nga Pertit Ruka
-Thjeshtësia dhe madhështia e jetës…
Nga Prof.As.Dr. Shpëtim Çaushi
Msc. Andi Çaushi
-Percy Bysshe SHELLEY
Përgatitur nga Genci Muçollari