OBELISK 204

NË TREG NUMRI MË I FUNDIT I REVISTËS LETRARO-ARTISTIKE “OBELISK” Nr. 204

EDITORIAL
– DRAMA RAMA ME TEATRIN KOMBËTAR
NGA ARMIR SHKURTI

– Rudyard Kipling
në shqipërimin
e mjeshtrave

Në BRENDËSI:
E VËRTETA – nga Astrit BLLACA
– TË JESH ME TY –
nga SPIRO PODARAS
– VETVETJA DHE
TË PAVULLNETSHMIT E DIJES
nga DENILU
– DITA E LIBRIT
– SHTËPIA E PUTHJEVE
cikël poetik nga AGIM BAJRAMI
INTERVISTA:
– MIDIS DY HIMALAJEVE
Vaso Samsuri, miku i Lasgushit
dhe Kadaresë tregon.
– Poezi nga Brahim Avdyli
– Kalimtari, i dehuri dhe i marri
nga Samir Perihana
– Kontrasti i trëndafiltë
i dhimbjes dhe gëzimit
nga Edona Paloka
– Dashuroj se nuk di të urrej
nga Pali Kristo
– Cikël poetik nga Ilmi Dervishi
– HUMOR
– Shekspiri nuk ka akzistuar kurrë…

REVISTA LETRARO-ARTISTIKE “OBELISK”
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
www.botimetada.com
Periodike letraro-artistike
Viti X-të i botimit – Nr.204
PRILL 2018
Del në datë 15 të çdo muaji.

Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE

Adresa e redaksisë:
Rruga Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7, Tirane
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it
e-mail: info@botimetada.com

Revistën “Obelisk” në librarinë pranë Qendrës Stefan(Sheshi Avni Rustemi), Librarinë “ADA” pranë redaksisë, në adresën:
Rruga “Mihal Grameno” Pall 32 Ap.7 (pranë Shkollës së Baletit) si dhe me abonime.Në shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it

Nr. llog. Tirana Bank
Lekë: 0130-260249-001
IBAN – AL12 2061 1035 0000 1302 6024 9001
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tel: +355 4 450 53 12
Tiranë, PRILL 2018
Tirazhi: 500 copë

2018-04-19T10:05:34+01:00