Të dashur miq duke ju uruar GËZUAR KRISHTLINDJEN, ju njoftoj se doli numri i ri i revistës OBELISK Nr 222.
Në brendësi ÇMIMET OBELISK 2019 dhe materiale interesante. Lexim të këndshëm.