Në treg numri më i fundit i revistës Obelisk 254
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
Periodike letraro-artistike
Viti XIV-të i botimit – Nr.254
SHTATOR 2022
Del në datë 15 të çdo muaji.
Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896
Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it
Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 150 lekë), në Kosovë (me çmim 2 euro), e në Greqi (me çmim 2 euro).
“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
Abonimet Europë: 1 vit – 25 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 30 usd+pp.
Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it
Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tiranë 2022
Tirazhi: 250 copë-
NË KËTË NUMER:
– Tregim FRANCIS nga Gi de MOPASAN
– Dosjet e letërsisë dhe artit!
nga ROLAND LUSHI
– Udhëtimi i inkonshove
– Jules Laforgue
nga ERJON MUÇA
-Tregim – E dua gënjeshtarin…
nga ÇELIK PETRITI
– Rasti SYMBORSKA
nga PETRIT SULAJ
– Lirika nga MARTIN CAMAJ
-Cikël poetik
nga FAKO ALIAJ
-Cikël poetik
nga FLORENC ALLMUÇA
-Cikël poetik
nga ANTONETA MIÇALLIU
– Nga Botimet ADA:
Për librin “Një Jetë në ruajtje të shëndetit”
të TOMORR DHRIMO –
Një fjalë e ngrohtë e mjekut vlen më shumë se një barnatore
nga PAJTIM ÇAUSHI
-Për librin “ Mos ki frikë nga zjarri im” të GURALI SPAHILLARI nga ERIS RUSI