Në treg numri më i fundit i revistës Obelisk 265

 

Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”

www.botimetada.com

Periodike letraro-artistike

Viti XV-të i botimit – Nr.265

GUSHT 2023

Del në datë 15 të çdo muaji.

 

Rregjistruar në ISSN

International Centre 45

rue de Turbigo, 75003 PARIS

FRANCE

ISSN: 2225-7896

 

Adresa e redaksisë:

Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë

cel: +355 68 221 9016

e-mail: rlushi@yahoo.it

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 150 lekë), në Kosovë (me çmim 2 euro), e në Greqi (me çmim 2 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:

www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 25 euro+pp,

Amerikë: 1 vit – 30 usd+pp.

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në

e-mail: rlushi@yahoo.it

Nr. llog. B.K.T

Lekë: 515001834

IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA

Shtypet në shtypshkronjën

e Shtëpisë Botuese “ADA”

Tiranë 2023

Tirazhi: 250 copë

 

NË KËTË NUMËR:

 

-VRAMENDJE VERE

PËR FATIN E LETËRSISË…

Nga JOSIF PAPAGJONI

 

-Hermann Hesse

-Poezi  nga  Myzi Ormënaj

-Poezi  nga  Eduard Konica

-Tregime satirike nga SLLAVOMIR   MROZHEK

Përkthyer nga Gjergj Vlashi

-Tregim satirik -Ndarja e punëve nga Iliaz Bobaj

-Cikël poetik nga Arben Shaholli Mos u mërzit që s’shkruan vjersha

-Miq në Obelisk Roberta Dapunt

     Shpendi Topollaj qëmton artin e të shkruarit,

në”Kohë Virtuale”

Nga Vladimir  Shyti

 

-Nga Botimet ADA

– Të lexosh një më një veprën letrare të prof. Përparim Hysi

Nga Tomorr Dyrmishi

-“Forca e Biblës”, libri me epigrame,i autorit Ded Luca

Nga Oltjona Selamaj