Në treg numri më i fundit i revistës letraro-artistike OBELISK.
Në këtë numër që përkon me 12 vjetorin e saj, do të lexoni:

-Rruga e gabuar ku po zvarritemi…
Nga Roland Lushi

-Gjendja e gjuhës shqipe në gazetarinë e shkruar dhe në mediet elektronike
Nga Gjovalin Shkurtaj

Tregim satirik nga Azis Nesin
-Në këtë shtëpi nuk hyn gazeta…
Përkthyer nga Stefann Vuçani

TREGIM
Proçesi i parë
Nga Vita Blloshmi Kozeli

Miq në OBELISK

Roland Musta
Nezi Plaku Velaj
Dava Nikolli
Ahmet Mehmeti
Suzana Malaj
Konstandiin Dhamo
Ana Haxholli
Mihal Dedja
Suela Armata
Sokol Otobashi
Natasha Shule
Robert vangjeli
Xhuljeta Kondi
Luan Xhuli

Cikël poetik nga Erget Cenolli
DHIMBA NË ZEMËR TË SHKAMBIT

Cikël poetik nga Daut Velaj

ESE
Parapsikologjia e kohës së “UNIT”
Nga Deniluja

-ITALO KALVINO-
Përgatitur e përkthyer nga Adriana Koxha

Nga Botimet ADA

-Mbi librin “OSTROVICA”
të autores Delina Kreka
Nga Nga Ermira Saraçi, poete

-Mbi librin “ Thirrja ime”
të autores Erinda Medolli
Nga Eris Rusi, Kryetar i Klubit të Shkrimtarëve “Bota e Re” Korçë