Doli numri i ri i revistës letraro-artistike ‘OBELISK” Nr 212
Në këtë numër “ÇMIMET OBELISK 2018”

NJË SHËRBIM I RI
NGA
SHTËPIA BOTUESE “ADA”

Revista”OBELISK”, gjendet në librarinë pranë Qendrës Stefan (Sheshi Avni Rustemi),librari Art’s pranë bustit “Zogu I” dhe librarinë “ADA” pranë redaksisë, në adresën:
Rruga “Mihal Grameno” Pall. 32 Ap.7 (pranë Shkollës së Baletit) si dhe me abonime.
Gjithashtu mjafton një telefonatë nga ana juaj dhe ne mund t’ju sjellim librat e botuar në shtëpinë botuese “ADA” dhe revistën letrare-artistike “OBELISK” në adresën, që ju doni pa kosto shtesë.

Cel: 0682219016