Në treg numri më i fundit i revistës “OBELISK” Nr. 224

Gjej rastin të falenderoj të gjithë miqtë që ju përgjigjën ftesës e që këtë numër e kthyen në festë me poezitë e tyre të bukura!

Obelisk
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
www.botimetada.com
Periodike letraro-artistike
Viti XII-të i botimit – Nr.224
Shkurt 2020
Del në datë 15 të çdo muaji.

Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896

Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it

Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”

Tiranë 2020
Tirazhi: 500 copë

Në këtë numër:
– EDITORIAL
KUSH NA E DIKTON KULTURËN?
Nga Armir Shkurti
– Cikël poetik
Fytyra e diellit nga SKËNDER RUSI
– Për ta lënë pas këtë realitet të trishtë…
Nga Endri Shabani

– SHËN VALENTINI NË OBELISK

ADIVIJE HOXHA
AGIM BAJRAMI
ALFRED MOLLOHOLLI
ALMA FERUNI
ARBEN BLLACI
ARMIR SHKURTI
BASIR BUSHKASHI
DAVA NIKOLLI
ELIZABETA MYFTARI
ELTONA LAKURIQI
ENKELEJDA PASHAJ
ERGET CENOLLI
ERJON MUÇA
EVA GJONI
FLORA MEÇAJ
GENCI MUÇOLLARI
GERTA BANDILLI
HAVA MUÇOLLARI
HEKURAN MIRAKA
ILIRIANA SULKUQI
ILIAZ BOBAJ
ILIR MAGJISTARI
ILIRIAN ZHUPA
IRMA KURTI
KOLEC TRABOINI
KUJTIM STANA
LEONARD BIXHILI
LIDA LAZAJ
LILJANA FURXHIU
LUMTURI PLAKU
MIGENA ARLLATI
NDUE LAZRI
OLTJONA SELAMAJ
PANDELI KOÇI
PËRPARIM HYSI
PIRRO LOLI
POZAET QOSE
PRANVERA GJONI
RADIJE HOXHA
RAKELA ZOGA
RESHIDA ÇOBA
REXHEP SHAHU
RITA PETRO
ROLAND MUSTA
SKENDER LAZAJ
SUZANA MALAJ
VLADIMIR MUÇA