PËRJETIME POETIKE 3

Në rubrikën “PËRJETIME POETIKE” që tashmë ka hapur shtëpia botuese “ADA”, do të sjellim herë pas here poezi autorësh të ndryshëm. Këtë herë vjen me poezinë e tij në këtë rubrikë, një mik i shtëpisë botuese “ADA”   KONSTANDIN DHAMO     PRITET PRANVERA     Bie shi fryn erë shkrifen retë, Hapësirën drita befas [...]

PËRJETIME POETIKE 32019-07-02T17:15:54+01:00

PËRJETIME POETIKE

    Në rubrikën “PËRJETIME POETIKE” që tashmë ka hapur shtëpia botuese “ADA”, do të sjellim herë pas here poezi autorësh të ndryshëm. Këtë here vjen me poezinë e saj të ndjeshme, një mike e shtëpisë botuese “ADA” Dëshira për të vijuar me shembuj në libra të mirë, të bukur dhe të vërtetë, bëhet ndonjëherë [...]

PËRJETIME POETIKE2019-07-02T17:20:56+01:00