Në borxh me dashurinë

Në këtë fillimjave shtëpia botuese “ADA” sjell për lexuesit e saj botimet më të fundit: Titulli i librit: Në borxh me dashurinë Autore: Irma Kurti Redaktor: Ilir Kanini Kopertina: Zef Naçaj © 2018 Irma Kurti Të gjitha të drejtat të rezervuara. Botimi i parë, 2018 Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 [...]

Në borxh me dashurinë2019-02-25T10:11:49+01:00

Inteligjencia artificiale

Në këtë fillim jave shtëpia botuese “ADA” sjell për lexuesit e saj botimet më të fundit: TITULLI: Inteligjencia artificiale AUTORI: Ded Nikoll Luca (DENILU) REDAKTOI: OLTJONA SELAMAJ Kopertina : AGIM SULAJ Botues: Roland Lushi Shtëpia Botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 Tiranë Cel: 068 22 190 16 Tiranë, prill 2018 CIP Katalogimi [...]

Inteligjencia artificiale2019-02-25T10:09:59+01:00

SHITËSI I VOGËL I KEKËVE

Autori: Viron Kona “Shitësi i vogël i kekëve”1, Novelë për fëmijë   Redaktor: Sejdo Harka Redaktor letrar: Prof. Murat Gecaj Recensentë: Sokol Demaku, Bashkim Saliasi Piktore: Eni Jakupi   @ Gjitha të drejtat janë të autorit ISBN... 978-9928-244-72-7   Kontakt me autorin: konaviron@yahoo.com Cel: 0692499995     Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 [...]

SHITËSI I VOGËL I KEKËVE2018-04-10T10:35:28+01:00

NOSTALGJIA KA KRAHË SHQIPONJE

Autori: Pierfranco Bruni Titulli: Nostalgjia ka krahë shqiponje   @ Të gjitha të drejtat e Autorit Përktheu në shqip nga origjinali Arjan Th. Kallço   Botimi i parë, 2018 ISBN: 978-9928-244-89-5   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 13.5x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit     Shtëpia botuese “ADA” Adresa: [...]

NOSTALGJIA KA KRAHË SHQIPONJE2018-04-10T10:27:54+01:00

Më pëlqen e vërteta

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese “ADA” vjen vëllimi poetik “Më pëlqen e vërteta” me autor Gjergj Deda dhe një parathënie nga poetja e mirënjohur Irma Kurti.   Titulli i librit: Më pëlqen e vërteta Autor: Gjergj Deda Korrektore: Irma Kurti Kopertina: Biagio Fortini © 2018 Gjergj Deda Të gjitha të drejtat të [...]

Më pëlqen e vërteta2019-02-24T19:55:28+01:00

“Bullari” tregim nga Perparim Hysi

Nga  Përparim  Hysi   Sapo qeshë zgjedhur kryetar i pushtetit pluralist dhe,tek shihja në korridor  radhën e atyre që kishin halle, gati më zinte lemeria. Hallet- mal; mundësia për t'i zgjidhur këto halle,pothuajse zero, dhe ti ,si pushtetar,  ngjaje apo jetoje atë dramën e Tantalit: deri në brez me ujë dhe ujë nuk pije dot. [...]

“Bullari” tregim nga Perparim Hysi2018-02-10T11:35:20+01:00